Υπηρεσίες

 
Υπηρεσία Γραμματειακής Υποστήριξης

Πρόσβαση μέσω διαδικτύου σε υπηρεσίες Γραμματειακής Υποστήριξης ( προσωπικές πληροφορίες, πρόγραμμα σπουδών, πρόγραμμα διδασκαλίας, εξετάσεων, βαθμολογίες, υποβολή αιτήσεων προς τη Γραμματεία, εγγραφές σας στα εξάμηνα σπουδών, κ.α.
Για την εγγραφή σας στην υπηρεσία (απόκτηση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης), επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Τμήματος.

Η υπηρεσία υποστηρίζεται από τον Κόμβο Διαχείρισης Γραμματειών Τμημάτων Τ.Ε.Ι. Αθήνας
Επικοινωνία με τον κόμβο: grammsys@teiath.gr

 

Βιβλιοθήκη ΤΕΙ Αθήνας

Η βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Αθήνας προσφέρει Τοπικές (αναγνωστήριο, δανεισμός, διαδανεισμός) και Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ηλεκτρονικά περιοδικά, βάσεις δεδομένων, ηλεκτρονικό αναγνωστήριο και μηχανή αναζήτησης στο υλικό της Βιβλιοθήκης).

Το ηλεκτρονικό αναγνωστήριο βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του κτηρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Η πρόσβαση σε αυτό είναι εφικτή και από άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς υπάρχει ανελκυστήρας.
Στο χώρο αυτό υπάρχουν, είκοσι πέντε (25) ηλεκτρονικοί υπολογιστές μόνιμα συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Μέσω αυτών ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που επιθυμεί, ενώ επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει τις βάσεις δεδομένων, τα ηλεκτρονικά περιοδικά και τη μηχανή αναζήτησης που περιγράφονται προηγουμένως. Όλοι όσοι αποτελούν χρήστες της βιβλιοθήκης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο του ηλεκτρονικού αναγνωστηρίου χωρίς κανέναν περιορισμό. Προσωρινά, για τη χρήση των υπολογιστών του ηλεκτρονικού αναγνωστηρίου δεν απαιτούνται κωδικός χρήστη και συνθηματικά.

Tμήμα Σπουδών, Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας

Στην αρμοδιότητα του Τμήματος Σπουδών, Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας, υπάγονται όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τη συγκέντρωση νομοθετημάτων, αποφάσεων και εγκυκλίων που αφορούν τις σπουδές καθώς και ο συντονισμός της ομοιόμορφης εφαρμογής τους. Επίσης το τμήμα αποσκοπεί στην μέριμνα για την πρακτική άσκηση των φοιτητών σε συνεργασία με τα τμήματα των σχολών με κύρια επιδίωξη την αποδοτική άσκηση και την αποτελεσματική σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγή. Το Τμήμα μεριμνά επίσης για την εξασφάλιση θέσεων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών όλων των τμημάτων του ΤΕΙ Αθήνας.
Για πληροφορίες σχετικά με την Πρακτική Άσκηση, επικοινωνήστε με την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος.

Δράση Erasmus - Πρόγραμμα Socrates

Πόροι και πληροφορίες σχετικά με τη δράση Erasmus του Προγράμματος Socrates από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ Αθήνας.
Για πληροφορίες σχετικά με τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα και κάθε σχετική αρωγή, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Erasmus του Τμήματος, Επίκουρο Καθηγητή, κ. Αριστείδη Κοντογεώργη.

Υπεύθυνος Erasmus Τμήματος: Αριστείδης Κοντογεώργης

e-κπαίδευση

Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης για την διαδικτυακή υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου από τη Μονάδα Στήριξης Εκπαιδευτικού Έργου του ΤΕΙ Αθήνας.

(Φροντίστε για την έγκαιρη εγγραφή σας στην πλατφόρμα)

Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης

Το ΤΕΙ Αθήνας αξιοποιώντας κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησε στην δημιουργία της Άιθουσας Τηλεκπαίδευσης. Η αίθουσα αυτή εξυπηρετεί τις ακαδημαϊκές ανάγκες του ΤΕΙ Αθήνας για την παρουσίαση και παρακολούθηση μαθημάτων από απόσταση. Δικαίωμα χρήσης της αίθουσας έχει όλο το Ακαδημαϊκό Προσωπικό του ΤΕΙ με την βοήθεια της Ομάδας Διαχείρισης της αίθουσας.

 Υπηρεσίες Tηλεκπαίδευσης

Ασύρματο Δίκτυο ΤΕΙ Αθήνας

FreeSpot_TEIATH

Στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ λειτουργεί ασύρματη πρόσβαση στο internet. Οι χώροι που καλύπτονται και μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες είναι οι κυριότεροι χώροι συνάθροισης των κτιρίων όπως:
- Κεντρικός διάδρομος
- Κυλικεία (κεντρικό, Θηβών 274 και Μητροδώρου 22)
- Εστιατόριο
- Αίιθρια σχολών
- Βιβλιοθήκη
- Αμφιθέατρα (Πληροφορικής, ΣΤΓ&Σ, Φυσικής)
- Συνεδριακό Κέντρο
- Ισόγειο Προκάτ ΣΕΥΠ
- Ισόγειο κτηρίου Πληροφορικής
- Πευκώνας

Η πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο του ΤΕΙ Αθήνας γίνεται με κωδικό πρόσβασης (username / password) τον οποίο μπορείτε να εκδώσετε από το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου. Όσοι έχουν ήδη εκδώσει κωδικό για πρόσβαση μέσω Dialup μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό αυτό.

Σπουδαστική Μέριμνα

Παροχή πληροφοριών σχετικά με τη σίτιση, τη στέγαση, τα σπουδαστικά δάνεια και την ιατρική περίθαλψη.

Κοινωνική Συμβουλευτική Υπηρεσία

Η Κοινωνική Συμβουλευτική Υπηρεσία του ΤΕΙ Αθήνας είναι η πρώτη Κοινωνική Υπηρεσία στο πλαίσιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σαν σκοπό έχει να διευκολύνει την ομαλή προσαρμογή των σπουδαστών στο νέο εκπαιδευτικό χώρο και στο ευρύτερο περιβάλλον της ακαδημαικής κοινότητας.

Ταμείο Αρωγής Άπορων Φοιτητών ΤΕΙ Αθήνας
Υγειονομική Υπηρεσία

Η Υγειονομική Υπηρεσία του ΤΕΙ Αθήνας στεγάζεται απέναντι από το κτίριο της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνειας και λειτουργεί σε καθημερινή βάση από 8:00-17:00.

 

© Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2018
Η χρήση του περιεχομένου του παρόντος υπόκειται στους όρους χρήσης των ιστοσελίδων.
(http://photography.teiath.gr)