Παπαϊωάννου Νεφέλη

Παπαϊωάννου Νεφέλη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Έχει συμμετάσχει σε τρεις ομαδικές εκθέσεις: Το 2009 με θέμα “Αστικές Άντι-λήψεις” στα πλαίσια του Athens Photo Festival , το 2011 στα πλαίσια του φεστιβάλ City Lights Festival Vol.2 με θέμα “Το πνεύμα του Δρόμου” στον πολυχώρο Χοροστάσιο και το 2012 με θέμα “Μπαλκόνια της Αθήνας” στο CAMP! υπό την διοργάνωση των Atenistas.
Συμμετέχει από το 2009 σε διαγωνισμούς φωτογραφίας, βίντεο και σχεδιασμού : Athens Photo Inspiration, Φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών Δράμας, 48hours Film Festival, Future bench mark .
Έχει εργαστεί ως φωτογράφος σε παιδότοπους, στην ιστοσελίδα GourmetandCheap ως φωτογράφος φαγητών και εστιατορίων, έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στο φωτογραφικό αρχείο της ΕΡΤ και διδάσκει φωτογραφία στο εργαστήριο Τέχνης “To Σπίρτο”. Ο φωτογραφικός της προσανατολισμός είναι η καλλιτεχνική φωτογραφία και η φωτογραφία ρεπορτάζ. Το πιο ενδιαφέρον όμως για την ίδια είναι ο συνδυασμός των δύο ο οποίος αποτελεί και τον πιο δημιουργικό τρόπο να επικοινωνήσει κανείς με τη κοινωνία.

Προσωπική Ιστοσελίδα