Δρ Καραγιάννη Μαρίνα

qode interactive strata

Συνεργάτες

Ακαδ. Υπότροφη

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία

mkaragianni@uniwa.gr

 

 

Η Μαρίνα Καραγιάννη είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής της ΣΘΕ του ΕΚΠΑ και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην επιστήμη της Φυσικής από το τμήμα ΣΕΜΦΕ του ΕΜΠ. Είναι επιστημονική συνεργάτιδα έρευνας στο εργαστήριο Φασματοσκοπίας Πυρηνικού Μαγνητικού Συντονισμού (NMR) του Ινστιτούτου Νανοεπιστήμης & Νανοτεχνολογίας στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Στο επιστημονικό της έργο περιλαμβάνονται 24 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά υψηλού κύρους, μία συμμετοχή σε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας και περισσότερες από 10 συμμετοχές σε διεθνή και εθνικά συνέδρια.

Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία ως εργαστηριακή συνεργάτις στα ΑΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, καθώς και στη διδασκαλία μαθημάτων μεταπτυχιακών κύκλων σπουδών, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και στην επίβλεψη προπτυχιακών & μεταπτυχιακών διατριβών.

 Με το τμήμα Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών συνεργάζεται από το 2002 ως εργαστηριακή συνεργάτιδα στο ΤΕΙ Αθήνας και  από το 2018 ως ακαδημαϊκή υπότροφος και διδάσκουσα του ΠΔ407 στο ΠΑΔΑ. Στο εκπαιδευτικό έργο που παρέχει στο τμήμα περιλαμβάνεται η διδασκαλία των γνωστικών αντικειμένων (Θεωρία & εργαστήριο) Φυσική Εικόνας & Ήχου, Φωτογραφικές Εφαρμογές στις Επιστήμες και Επιστημονική Φωτογραφία.